Страницы: 1
Друзі, хто розбирається на постільній білизні? Знайшов класний сайт, Друзі, хто розбирається на постільній білизні? Знайшов класний сайт

Здоровенькі були! Хочу поділитися одним місцем, раптом комусь знадобиться. Останнім часом прямо біда помітив, що сплю гірше, всю ніч кручусь, а вранці почуваюся, як вичавлений лимон. Грішив на стрес, на атмосферний тиск, а жінка видала: "Давай оновити білизну на якісну, а не цю синтетику із базару". І тут я заліз в мережу.

Якщо чесно, був впевнений, що підбір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилось, ціла наука. І бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих термінах був нуль, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, оце криниця інформації! Реально провів майже годину. Там прямо як в довіднику: чітко описані усі типи тканин, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є табличка з порівнянням щільності тканини та того, скільки там прань витримує матеріал. Дуже допомогло в'їхати, чому один набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

З несподіваного для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри трохи відрізняються, і перш ніж купувати реально озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це жах, а сатин насправді дає прохолоду, тому що в неї структура інша.
- Там розписано, як прати, щоб принт не зліз через місяць. Болісна тема для нас, у кого пральна машинка паше цілодобово.

Коротше кажучи вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримав своїх). Наразі все чудово — сплю як немовля, білизна приємна до тіла, не ковзає й не електризується.

Коротше, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба розбиратись, щиро раджу зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Справді економить нерви на підбір та рятує від покупки якоїсь фігні. Всім гарного сну!
Страницы: 1
Читают тему